C-Naps levert EEG oplossing in Congo

C-Naps levert EEG oplossing in Congo

Het CNPJG is een nieuw psychiatrisch ziekenhuis. Het centrum heeft een residentiêle opvangcapaciteit van 40 bedden. Verder beschikt het ziekenhuis over een eigen labo, consultatieruimtes, en een dienst ergotherapie. Het CNPJG speelt sinds 2010 ook een belangrijke rol in de sensibilisatie, educatie en behandeling van epilepsie in de regio van de grootstad Lubumbashi.

Met een mobiel inzetbare oplossing, bestaande uit twee EEG toestellen werd tegemoet gekomen aan een moeilijke vraag: lokaal in het hospitaal maar ook on the field EEG’s maken in de moeilijkste omstandigheden.

We leverden een Cadwell Easy3 in combinatie met de EBNeuro Bemicro voor onderzoeken on the Centre Neuro-Psychiatrique Dr. Joseph Guislainfield.

Locatie : Lubumbashi, DR Congo
Medewerkers : 14
Patiënten : 40
Oprichtingsjaar : 2007
Consultaties/jaar : 2154
Sector : Geestelijke gezondheidszorg
Subsector : Ambulante geestelijke gezondheidszorg
Residentiële geestelijke gezondheidszorg

Supportscreen tag