Cadwell ARC: nieuwste EEG telg

Cadwell ARC: nieuwste EEG telg

Arc is uw EEG oplossing in het huis, kantoor, kliniek, het ziekenhuis, de EMU, ICU en ER. Draait lokaal, op het netwerk of via het web – wanneer je het nodig hebt en waar  je het nodig hebt. Arc Essentia biedt drie modellen aan om uw behoeften te dekken: E1 voor routinematige EEGs, E2 voor LTM en de EMU, en de E3 voor de ICU.Cadwell ARC

Arc beschikt over een volledig nieuw en eenvoudig platform, makkelijker om data, gestroomlijnde evaluatie-instrumenten en een uitgebreid rapport te genereren.

CadLink data enterprise systeem verbindt het allemaal samen om EEG-gegevens overal toegankelijk mogelijk te maken op elk gewenst moment. De nieuwe HL7-interface naadloos toepassen in EMD-systemen en de Scheduler biedt zichtbaarheid en het beheer van het personeel, patiënten en apparatuur.

Download de brochure.

Supportscreen tag