Cadwell

C-Naps is exclusief distributeur voor België, Nederland en Luxemburg van Cadwell medische apparatuur voor gebruik in neurologie (EEG/EMG/EP), fysische geneeskunde en klinische neurofysiologie (EMG/Ultrasound) en intra operatieve monitoring (IOM) sinds 2015, dit na de overname van activiteiten van de Belgische verdeler Neurax bvba (Erik Willemen). De veranderende wereld van de medische apparatuur naar computergestuurde toestellen maakt mede dat een sterk partnership tussen Cadwell en C-Naps tot stand kwam.

Over Cadwell:

John Cadwell, BSEE, MD zag een behoefte aan innovatieve en betrouwbare instrumenten neurofysiologie Tijdens zijn verblijf aan de Universiteit van Washington School of Medicine in Seattle, Washington, USA. John gebruikt Zijn ervaring in de elektrotechniek en geneeskunde om ‘s werelds eerste microprocessor gestuurde EMG instrument te ontwerpen.

John samen met zijn broer Carl Cadwell, DDS, en samen vormden zij Cadwell in 1979. Door de jaren heen gegroeid Cadwell ICTS heeft het aanbod in neurodiagnostische EEG en PSG IONM.

Vandaag heeft Cadwell meer dan 110 mensen op het hoofdkantoor, eigen onderzoek, hardware-ontwerp, software design, assemblage, marketing, distributie, sales ondersteuning en customer support. Ze hebben ook een netwerk van verkoop- en carrier vertegenwoordigers in de VS, en een groeiend internationaal team gevestigd in China, Singapore, Nederland en Duitsland.

Cadwell België Nederland Luxemburg historiek 1979-heden

Cadwell België Nederland Luxemburg historiek 1990-1993

Cadwell België Nederland Luxemburg historiek 2010-2015Cadwell België Nederland Luxemburg historiek 2016-heden

Neem contact:

[bigContact form=on]

Supportscreen tag