EEG – Cadwell

Cadwell logo

 

 

Het nieuwste eeg toestel van Cadwell, het ARC  EEG / LTM-systeem is een derde generatie systeem bestaande uit innovatieve hardware en software ontworpen door het Cadwell development team in Kennewick, Washington. Meervoudige versterker configuraties zijn beschikbaar voor routine en mobiele EEG, LTM, en de EMU-opnames. Met innovatieve digitale video-software kan de gebruiker gesynchroniseerde video verzamelen.

ARC Essentia en ARC Apollo: vernieuwend eeg toestel

Arc Essentia is ontworpen voor kwaliteit in de klinische praktijk en cerebrale bewaking in de ICU, EMU en poliklinische klinieken.Het unieke hardware-ontwerp van Arc Essentia® zorgt voor hoge kwaliteit EEG signalen, zelfs in lawaaierige omgevingen. Zijn robuuste en waterbestendige ontwerp weerstaat moeiteloos een levensechte klinische praktijk. Arc Essentia voorziet in een  32-kanaals EEG versterker met zeven actief en referentie paren.

De Arc-Apollo is een compact 0,6kg licht, ruig ambulante en mobiele thuis EEG oplossing dat voor meer dan drie dagen zonder tussenkomst van de patiënt of provider kan opnemen. Patiënten kunnen zich vrij bewegen met continu data acquisitie en controle van de impedantie. De Cadwell Arc Apollo biedt programmeerbare patiënt gebeurtenis knoppen, een microfoon voor gesynchroniseerde stem evenementen en een oplaadbare lithium-ion batterij.  Q-Video® Mobile 3 kwaliteit EEG en digitale video synchronisatie met automatische Infrarood verlichting is optioneel.

Software Design
Patiëntgegevens kunnen worden ingevoerd via de  scheduler. Patiëntgegevens die eerder in het systeem ingevoerde gemakkelijk ingevoerd in nieuwe opnames. Het verzamelen van gegevens kunnen direct worden gestart vanuit de patiënt planner, of begonnen met de lancering van de Easy III software. Gemakkelijke biedt meerdere standpunten werkruimte waarmee gebruikers meerdere montages en schermlayouts vooraf configureren. Uitzicht standaard kan worden gecreëerd voor enkele en dubbele monitor configuraties. Arts toegang wordt vereenvoudigd met de standaard patiënt lijsten naargelang hun arts naam. De klinische databank gebruikt SQL query, samen te vatten, en database resultaten weer te geven.

Cadwell blijft nieuwe standaarden vastleggen in de wereld van de Clinical EEG, LTM en cEEG. De  Easy III heeft over de afgelopen jaren zijn succes en degelijkheid ruimschoots bewezen met zijn uitgebreide configuratie mogelijkheden en uiterst powerful features.

Met de intrede van ARC, introduceert Cadwell een nieuwe standaard met een totaal vernieuwde interfacev voorzien van plug en play usb verbindingen voor versterkers en toebehoren.

ARC EEG

https://www.emg-eeg.be/wordpress/eeg-emg/eeg-cadwell/cadwell-arc-apollo/

Supportscreen tag