Enkel-arm index

Bepaalt volautomatisch de enkel-arm index (ABI) met 3 manchetten met dit toestel. Eenvoudige oplossing voor PAV-diagnose in slechts 3 minuten!

De enkel-armindex (EAI) is een uiterst eenvoudige vergelijking van de bloeddruk in de armen en benen. Dit is niet-invasief en pijnloos. Met de MESI ABPI MD wordt de procedure betrouwbaar, objectief en kan het zelfs als screeningtool worden aangewend in de eerstelijnsgezondheidszorg. EAI-screening is ongelooflijk belangrijk om minstens twee redenen:

METEN VAN DE ENKEL-ARM INDEX Eenvoudige oplossing voor PAV-diagnose

Door perifeer arterieel vaatlijden vroegtijdig vast te stellen kan het geautomatiseerde meettoestel van de enkel-armindex MESI APBI MD meer dan 200 miljoen mensen helpen.

• Het is een betrouwbare voorspeller van occlusie van de slagaders in de onderste ledematen – PAV. Detectie van PAV is zelfs nog belangrijker als we weten dat meer dan 70 % van de bevolking zich helemaal niet bewust is van de occlusies.

Bepaal volautomatisch de enkel-arm index (Ankle-Brachial Index : ABI) met 3 manchetten en binnen drie minuten met dit toestel. Ideaal voor screening door bijv huisartsen, gezondheidscentra, verzorgingstehuizen. Naast de waarde van de index ziet u ook direkt de bloeddruk. U heeft dus twee metingen in een keer. De manchetten zijn duidelijk kleurgecodeerd om fouten te voorkomen. U kunt het rapport, indien gewenst , op uw computer bekijken en afdrukken.

Het toestel kan op de ingebouwde batterij werken. Dus als er geen stopcontact is in de buurt van de patiënt, dan is dat geen probleem. U pakt het toestel bij het handvat, los van de stroom, en gebruikt hem waar u nodig heeft. Of u rijdt hem ernaar toe met de optioneel verkrijgbare standaard.

enkel arm indexmesi p1

  Interesse in een demo? Dat kan, neem gerust contact via onderstaand contactformulier of bel ons voor een afspraak.
[bigContact form=on appointment=on]
Supportscreen tag